Out of office

Letar du efter en arbetsplats "Out of Office" som tar dig lite närmare naturen och kreativiteten - tre förslag som uppfyller dina kriterier.

 

Arbetsro & Alpackor - Arbeta hemifrån på Norrängens Alpacka Boutique Hotel with a fluffy twist!

Alpackor

 

Lämna det stressiga kontoret och spendera arbetsdagen omgiven av 100 rogivande alpackor på Sveriges största alpackagård. De fluffiga alpackorna och lokaler med Wi-Fi försedd via fiberoptik skapar en unik och arbetsvänlig atmosfär där flexibilitet är i fokus.

 

Vår hemsida, bokning sker via mail 

-------------------------------------------------

 

Edens Garden B&B & Tourist Activities "The Old Cottage" - en ostörd arbetsplats "Out of Office"

The old cottage vid Edens Garden


Boendet är fullt utrustat och har obegränsat WiFi. Med sitt läge i hjärtat av Västmanland är det en ultimat arbetsplats. Du omges av ostörd tystnad, skog, öppna landskap, ån, sjön samt vänliga gårdsdjur. Här finns möjlighet till vandring, cykling, paddling, fiske och att bada vedeldad badtunna. Vårt småskaliga företag jobbar inom ramen för eko-turism. The Old Cottage är en ljuvlig plats för skapande av nya idéer, kreativitet och inspiration. Ladda om din kropp och ditt sinne.

Vår hemsida och bokningslänk

-------------------------------------------------

 

Färna Herrgård & SPA - Naturnära möten och varm nordisk stil med en touch av skog och industri

Färna Herrgård

 

Smedjan är vår nybyggda hotelldel med tio stora dubbelrum, mötesdel och lounge. Här möts varm nordisk stil med en touch av skog och industri. Smedjan är vackert belägen cirka 200 m från herrgårdsbyggnaden, bara ett promenadstråk från Lillsjön med sina vackra vandringsstråk. Här kombineras modern teknik med vildmarkens aktiviteter, prisbelönt mat och ett naturnära spa. Färna Herrgård är Svanen-märkt, restaurangen KRAV-certifierad och odling sker i egen köksträdgård. Här bor ni tillsammans men avskilt och med egen parkering.

 

Vår hemsida och bokningslänk