Barnens Hinderbana - Västerås, söndag 11 augusti

Barnens Hinderbana kommer till Västerås 11 augusti!

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2005 tom 2013) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. Mer är 40 000 barn har sprungit banan och utmanat oss de senaste 3 åren. Nu är vi laddade för en ny turné och hoppas era barn kommer och utmanar oss i sommar!
Vi har fått 4,9 av 5 stjärnor från över 500 recensioner på Facebook och lovar att ge barnen en upplevelse för livet.

Inför varje år uppdaterar vi banan med flera nya roliga hinder och så har vi även gjort till 2019. Banan är mer utmanande och roligare än någonsin, men sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Sedan 2016 har vi totalt samlat in över 500 000 kronor till välgörande ändamål som kommer barn till gagn. Under 2019 går insamlingen till Barndiabetesfonden. Sverige har världens näst högsta frekvens av diabetes hos barn, insjuknandet i typ 1 diabetes har stigit till över 900 barn om året i Sverige. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar.

Den som bokar startplats kan välja att skänka 40 kr som går oavkortat till Barndiabetesfonden. På hemsidan kan man löpande och live hur mycket pengar som har samlats in.

Evenemang datum

  • aug 11
    Västerås
    10:00 - 16:00

Kontaktinformation

Arrangör: Biceps Event AB
Plats: Arosvallen, Solbergagatan 2
Adress: 722 21, Västerås
Telefon: +46 073-37 07 77