Vårkonsert under jord

Under Kristi himmelsfärdshelgen bjuder Gruvfolkskören, med riksspelmännen Josefina Paulson och Carina Normansson som gästartister, in till en härlig konsert under parollen: "Hej hå! Arbetssånger & folkmusik"
 
Här får du, på 155 meters djup, lyssna till arbetets sånger, klanger och rop uppblandat med folkmusik genom en kavalkad av både kändare och kanske lite mindre kända tonsatta kulturskatter - inhämtade från både Sveriges och Skandinaviens långa och fascinerande historia.
 
Gruvfolkskören, med körledare Niklas Ulfvebrand i spetsen, står för underhållningen denna vårkväll i slutet av sköna maj. Och dessutom har de med sig riksspelmännen Josefina Paulson och Carina Normansson!
 
Konserten är uppdelad i två akter med en bensträckare på mitten.
 
Missa inte denna mycket speciella och annorlunda vårhyllning - boka din plats redan idag: www.salasilvergruva.se/varkonsert
 
Nedfart i gruvan sker 30 minuter innan konserten börjar. Samling vid Knektschaktet. 
 
Platserna på Vårkonserten är begränsade. Vårt tips är att inte vänta för länge med att boka. Nytt för i år är att bokning kan göras direkt via salasilvergruva.se. Varmt välkommen med din konsertbokning: www.salasilvergruva.se/varkonsert
 
 

I samarbete med

Evenemang datum

  • maj 30
    SALA
    19:00 - 21:00
  • maj 31
    SALA
    19:00 - 21:00

Kontaktinformation

Sala Silvergruva
733 36 SALA
Telefon: 46-0224-677260