Inställt - Hallsta Triathlon

Hallsta Triathlon ställs in.

Vi måste tyvärr meddela att vår tävling inte kommer att genomföras 2020. Flera av våra funktionärer har samhällsviktiga roller och får inte utsätta sig för risken att smittas. Vi har dessutom flera gamla eldsjälar som vi inte heller kan utsätta för risken att smittas för att vi skall genomföra vår tävling. Vi märker också att intresset för att tävla under rådande situation har minskat kraftigt. Många inklusive ni aktiva undviker ju att resa och träffa personer från andra delar av landet för att inte sprida smittan.

Det var inget lätt beslut men ändå känns det som självklart givet den situation som råder. In i det sista hoppades vi på en ändrad situation, men nu ser vi att ingen förbättring är att vänta den närmaste tiden fram t.o.m. maj månad.

Beslut är taget i samråd med STF. Vi hoppas på förståelse för vårt beslut och hälsar alla välkomna nästa år.

Information angående vad som händer med inbetalda anmälningsavgifter kommer att samordnas med STF och övriga arrangörer.

Information från Svenska Triathlonförbundet:

Hallsta Triathlon var en deltävling i Svenska Triathloncupen. Besked om Svenska Triathloncupen och Maxi Linköping Triathlon kommer fredag 3 april.

Dokument och länkar

Anmälan

Fler evenemang här

Evenemang datum

  • maj 31
    HALLSTAHAMMAR

Kontaktinformation

Arrangör: Västerås Triathlon
Adress: 734 48, Hallstahammar
Telefon: +46 022-02 40 00