Västerås Sailing Week

Välkommen till Västerås Sailing Week 2020!

Eventet kombinerar Höstkroken - Mälarens och en av Sveriges största kappseglingar med finalen i Allsvenskan - Kvalplatser till Sailing Champions League står på spel. Evenemanget går av stapeln i Tullhushamnen den 3 - 6 september och arrangeras av Westerås Segelsällskap, WSS och JolleKappseglarna Västerås, JKV.

Västerås Sailing Week är ett nytt event i stan som vuxit fram ur WSS Höstkroken Inshore och dess unika koncept som kombinerar kappsegling med hamnfest och företagsmässa.

Programmet är fullspäckat och vi erbjuder något för alla, ung som gammal, båtintresserad eller ej. Som mest lockade tidigare års hamnaktiviteter upp emot 10 000 besökare! Ett rekord som eventuellt kan överträffas i år då vi laddat på med mer aktiviteter än någonsin!

Mellan 500-700 seglare intar Tullhushamnen där du hittar allt från världselit till familjeseglare. Alla tävlingar sker precis utanför hamnen och är väldigt enkelt att följa med hjälp av kommentatorer och livesändningar. På land råder full aktivitet med företagsmässa, utställare, prova på segling och massa underhållning.

Evenemang datum

  • sep 04
    Västerås
    12:00
  • sep 05
    Västerås

Kontaktinformation

Arrangör: Westerås Segelsällskap & Jollekappseglarna Västerås
Plats: Färjekajen 1
Adress: 723 34, Västerås
Telefon: +46 073-62 20 29