De bortglömda hjältarna, med teatergruppen Tage Granit i Blå salen

De bortglömda hjältarna, en pjäs om den andra halvan av jordens befolkning

"Det är inget speciellt med mig. Snarare tillhör jag den där massan, kollektivet av kvinnor som jobbar i något så sexigt som vård och omsorg. Låter jag bitter? Det är jag ibland faktiskt. Ni ska se en pjäs om en bitter människa. Grattis, vilken toppenkväll ni ska få!"

De bortglömda hjältarna är en pjäs som tar avstamp i den svenska vardagen. Den handlar om kampen för ett jämlikare och rättvisare samhälle och om att finna mod, hopp och ork i en tuff verklighet. De bortglömda hjältarna är en föreställning om den andra halvan av världens befolkning. Den halvan som arbetar dubbla pass för mindre lön, tar huvudansvar för hem och familj och någonstans ändå finner kraft att kämpa för något större.

Tage Granit är något så ovanligt som en fri teater som drivs av tre kvinnor som gör lite som de själva vill. Verksamheten drivs av ett socialt patos vilket gör att alla produktioner har ett starkt samhällsengagemang.

Medverkande

Ulrika Lindberg 
Anna Marking 
Sebastian Sporsén 

Konstnärligt team

Manus och regi: Susanne Lindberg 

Producent

Tage Granit

Om biljetter

Entré: 160 kr, med scenpass 130 kr. Under 20 år 70/55 kr. Biljetter bokas på 073 673 31 37 eller lena-eriksson@hotmail.com. Betalas på plats, kontant eller med swish.

 
  • Datum: Lördag 30 november
  • Tid: 17:00
  • Längd: ca 1 tim
  • Plats: Blå Salen, Sala Stadsbibliotek

Evenemang datum

  • nov 30
    Sala
    17:00 - 18:05

Kontaktinformation

Arrangör: ARR. Sala teaterförening-en del av Riksteatern
Plats: Blå salen, Sala Stadsbibliotek
Adress: 733 33, Sala
Telefon: +46 076-78 23 79