Teater: Skymning över Arboga

Möt mördare, dödsdömda, olyckligt kära och övernaturliga väsen. En teatervandring genom Arbogas gator och gränder, från medeltidens munkar till grosshandlarfamiljen Örströms sena 1800-tal. Du kommer att mötas av skådespelare från Arbogateatern, teaterelever från Arboga Kulturskola, eldkonstnärer och sång. Njut av en helafton genom att inleda kvällen med en medeltidstallrik hos Café Centrum i Arboga.

 

De personer som är namngivna i föreställningen har funnits på riktigt, de händelser som utspelar sig har hänt på riktigt. De övernaturliga inslagen är historier som återberättats av arbogabor i generationer, historier som man trodde på. Vad människor egentligen tyckte och kände och precis hur saker gått till kan vi naturligtvis inte veta med säkerhet.

Föreställningen riktar sig till hela familjen, från 7 år och uppåt. Föreställningen börjar utanför Heliga trefaldighetskyrkan i Arboga och spelas utomhus, den tar strax över 1 timma och publiken kommer till fots förflytta sig runt olika platser i stadens centrum. Föreställningen avslutas i Ahllöfsparken. Klä er varmt. Om någon med rullstol eller rullator önskar delta, föranmäl dig på: info@arbogateatern.se. Hundar ej tillåtna.

Arbogateatern samrabetar med Café Centrum som erbjuder en medletidstallrik i samband med föreställningen. Mer information kommer senare.

 

Biljetter 180 kr, 120 kr student. Biljettförsäljning har inte startat ännu. Kontakta Arboga teater för mer information samt reservation av biljetter

Mer information: http://arbogateatern.se/forestallningar/skymningoverarboga.html

Evenemang datum

 • okt 24
  ARBOGA
  19:00
 • okt 25
  ARBOGA
  17:00
 • okt 29
  ARBOGA
  19:00
 • okt 30
  ARBOGA
  19:00
 • nov 07
  ARBOGA
  19:00
 • nov 08
  ARBOGA
  17:00

Kontaktinformation

Arrangör: Arbogateatern
Plats: Start utanför Heliga Trefaldighetskyrkan
Adress: 732 24, Arboga
Telefon: +46 073-75 92 58