Trio Poseidon

Trio Poseidon är en av landets med eftertraktade kammarmusikensambler och har sedan den grundades 2002 gästat svenska musikfestivaler, kammarmusikserier och konserthus. Trion har bl.a varit ''ensemle in residence'' under ett antal år i Stenungsunds kammarmusikfestival och även konserterat utomlands med London debut i Wigmore Hall 2004.

Trio Poseidon finns representerade på skivbolagen Daphne och Chandos med bl.a inspelning av Beethovens Tippelkonsert tillsammans med Göteborgs symfoniker under ledning av Neeme Järvi. Deras inspelningar har blivit rosade i såväl svensk som internationel press, bl.a Gramophone och Fanfare.

Sara Trobäck, violoin
har studerat vid musikhögskolan i Göteborg och vid the Royal Acadamy of Music in London och är förste konsärtmästare i Göteborgs symfoniorkester.

Claes Gunnarsson, cello
har studerat vid musikhögskolan i Göteborg och vid the Royal Nothern College of Music i Manchetser. Han är solocellist hos Göteborgs symfoniorkester. 

Per Lundberg, piano
har studerat vid Sveriges Radios Musikskola Edsberg och vid musikhögskolan i Wien. Han är professor vid norges musikhögskola i Oslo.

Lördag den 18 april kl. 16.00 i Tunadalskyrkan

Evenemang datum

  • apr 18
    Köping
    16:00

Kontaktinformation

Arrangör: Köpings Kammarmusikförening
Adress: 731 13, Köping
Telefon: +46 070-47 79 31