Hur man lever

 Välkomna att se föreställningen Hur man lever!

En musikföreställning av och med Marit Bergman och Andreas Kullberg

En kom-ihåg-lista av och med Marit och Andreas.

1. Ta hand om dina medmänniskor
2. Tacka aldrig nej till bärhjälp
3. Gör en föreställning med en vän om hur man lever. Låt den bland annat innehålla nyskriven originalmusik, en vacker dans om fula strumpbyxor och en laserharpa som heter Lisbet
4. Ge allt

Följ med på en musikalisk lektion i två akter där musikerna, kompositörerna, scenaktörerna och vännerna Marit Bergman och Andreas Kullberg på höga hästar ger oss ett knippe självlärda okunskaper till nyskriven musik. Tillsammans med publiken summerar de livets misslyckanden och triumfer och frågar sig; vad lärde vi oss egentligen på det?

Medverkande
Marit Bergman
Andreas Kullberg


Konstnärligt team
Regiöga: Niklas Hjulström
Scenografi: Linn Westin
Ljusdesign: Sofia Linde

 

På scen Marit Bergman, Andreas Kullberg

Regiöga Niklas Hjulström
Scenografi Linn Westin
Ljusdesign Sofia Linde

Dokument och länkar

Kungsörs film och teaterförening

Fakta

Om Marit Bergman
Marit Bergman är popsångare, gitarrist, pianist och låtskrivare med över 20 års erfarenhet som scenpersonlighet. Hon slog igenom år 1995 som en av medlemmarna i bandet Candysuck. Sex år senare inledde hon solokarriären och har belönats med priser som låtskrivare och artist. Hon har även startat ett musikläger för unga tjejer. År 2016 gav hon ut sin första platta på svenska, Molnfabriken. Marit har tidigare studerat musiklinjen på Carlforska gymnasiet i Västerås. Nu är hon aktuell på Västmanlands Teaters Lilla scen där hon både skrivit och framför musiken i Hur man lever!

Om Andreas Kullberg
Andreas Kullberg är musiker och kompositör på Västmanlands Teater. Under 16 års tid har Andreas skapat och arrangerat musik på teatern och levererat oförglömliga musikminne. Bland annat har han skrivit, arrangerat och framfört musiken i föreställningen Den stora branden, Solsyster och varit kapellmästare i föreställningen Robin in the hood. År 2012 gav Andreas ut ett eget album; Someone not me. Nu är han aktuell på Västmanlands Teaters Lilla scen där han både skrivit och framför musiken i Hur man lever!

Evenemang datum

  • mar 07
    Kungsör
    19:00

Kontaktinformation

Arrangör: Kungsörs film- och teaterförening
Adress: 736 63, Kungsör
Telefon: +46 070-79 13 98