Bryggeritur med alkoholhistoria

Hör om grosshandlare Flodins tidiga ångbryggeri, om hur mycket öl svenskarna drack förr i tiden och se vad som finns kvar av bryggerierna, samtidigt som du får intressanta fakta om alkoholens historia i Sverige ur olika aspekter. På ett lättfattat och intressant sätt skildras dåtiden tillsammans med foton från bryggerierna tid under turens gång.

Samling vid Probanparken bakom Stadshotellet kl 16:55. Avslut vid Stadshotellet. Ta med vännerna, grannarna, barnvagnen, rullatorn eller hunden och ge dig ut!

För alla turer gäller max antal deltagare 40 personer och för att vara säker att få en plats så krävs förköp. Det går att köpa biljetter vid guideturens start i mån av plats, men då finns risken att man blir nekad om gruppen blir för stor. Nina använder talförstärkare om det behövs så att vi kan hålla avstånd till varandra. Hon förbehåller sig rätten att ställa in turerna om det inte är ca 10 deltagare som förköpt biljetter.

Biljetter förköps genom Swish till 123 088 3116. Skriv datum och tur. Din swishning är din biljett, någon ytterligare bekräftelse ges inte. Vid inställt evenemang kontaktas du och hela beloppet betalas tillbaka. Kontant betalning på plats är möjlig efter överenskommelse.

Evenemang datum

  • aug 20
    Västerås
    17:00 - 18:00

Kontaktinformation

Arrangör: Deila och Dåtiden AB
Plats: Probanparken bakom Stadshotellet
Adress: 725 59, Västerås
Telefon: +46 073-73 21 20