Guidad cykeltur längs Svartån

Det är inte för intet som Svartån har kallats för livsnerven eller navelsträngen i Västerås historia. Staden har växt fram vid den och vi har använt den till flera olika ändamå, bl.a. att frakta bl.a. malm på. En intressant tur med med bilder från förr. Vi cyklar från Domkyrkan bort mot Falkenbergska kvarnen och vänder efterden inåt mot staden igen.

Samling vid Domkyrkan 17:55 och avslut nere i hamnen.

För alla turer gäller max antal deltagare 40 personer och för att vara säker att få en plats så krävs förköp. Det går att köpa biljetter vid guideturens start i mån av plats, men då finns risken att man blir nekad om gruppen blir för stor. Nina använder talförstärkare om det behövs så att vi kan hålla avstånd till varandra. Hon förbehåller sig rätten att ställa in turerna om det inte är ca 10 deltagare som förköpt biljetter.

Biljetter förköps genom Swish till 123 088 3116. Skriv datum och tur. Din swishning är din biljett, någon ytterligare bekräftelse ges inte. Vid inställt evenemang kontaktas du och hela beloppet betalas tillbaka. Kontant betalning på plats är möjlig efter överenskommelse.

Evenemang datum

Kontaktinformation

Arrangör: Deila och Dåtiden AB
Plats: Domkyrkan
Adress: 725 59, Västerås
Telefon: 46-0737-7321200