Engeltoner

Som vanligt blir det ljuva Engeltoner i Skulpturparken Ängelsberg i sommar. Det som inte är som vanligt är att konserterna i år även livestreamas!

Länk till livestream: https://www.facebook.com/engeltoner/

Tillgängliga platser i Skulpturparken: 50

Vill ni sitta under konserten så ombeds ni ta med egna stolar eller sittunderlag och sprida ut er. 

 

Fri entré 

 

Lördag 22 augusti klockan 19.00 - 21.00. JOHAN ELANDER

 

Efter femton år som turnerande heltidsmusiker, låtskrivare och producent har Johan Elander äntligen spelat in och släppt tre egna singlar. Johan har band annat spelat in Lilis (Lili och Sussie) senaste jullåt som finns att höra på Spotify och producerat musiken i Tobias Karlssons (Let's dance) senaste dansikal Dansa samba med mig, samt spelat gitarr bakom av flertalet av Sveriges största artister. 

Ihop med sitt band kommer han denna kvälla bjuda på välskriven folklig country med inslag av rock och pop. Det blir eget material men också ett par av hans favoritlåtar. 

 

Lördag 29 augusti klockan 19.00 - 21.00. TREES

 

Trees är ett band från Fagersta och Söderbärke som består av Simon Ahlgren på bas/sång, Stefan "Tette" Olsson på gitarr/sång, Johan Vernersson på trummor och Per Lodén på klaviatur. Bandet fokuserar på att spela tidig Pink Floyd, helst inte nyare än 1977, och målet är att låta som Pink Floyd lät under den tiden. 

Denna kväll tänker Trees spela utvalda delar av Pink Floyd's The Man and the Journey Tour från 1969. Det blir även ett set med bandets utvalda favoriter av Pink Floyd-låtar. 

 

Varmt välkomna!

Evenemang datum

  • aug 22
    Fagersta
    19:00
  • aug 29
    Fagersta
    19:00

Kontaktinformation

Arrangör: Föreningen för musik & kultur i Engelsberg; Fagersta kommun; Sensus; Ett kulturliv för alla; Folkbildning i samverkan; Västmanlandsmusiken
Plats: Skulpturparken Ängelsberg
Adress: 737 79, Ängelsberg
Telefon: 46-0223-33290