Standup med Marcus Berggren & Umit Dag på Culturen 3 december

Standup på Culturen i Västerås! Låt oss presentera: Marcus Berggren med support av Umit Dag! Marcus har tidigare hörts på på Morgonpasset i P3, Tankesmedjan i P3, gör Tombola Podcast tillsammans med sin Carl Stanley och skriver krönikor OCH målar och gör musik! Han har programlett P3 Guld galan och Dennis Pop Award med flera. Han blev ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2019. Marcus är även aktuell i bäst i test våren 2022 med David Sundin & Babben i spetsen.
På TV har man kunnat se honom i Släng dig i brunnen och Parlamentet och i andra sammanhang. En man med många strängar på sin lyra!

Kvällens support är ingen mindre än Västerås stolthet- Umit Dag! Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik. Uppträtt på de stora scenerna som RAW Comedy Club, Norrabrunn och många andra runt om i landet!

Evenemang datum

  • dec 03
    Stockholm
    19:30 - 20:30

Kontaktinformation

Arrangör: Damar Produktion AB
Plats: Sintervägen 6
Adress: 117 76, Västerås
Telefon: +46 073-63 83 06