Dockteater på biblioteket: Klunsen

Den folkkära barnboken Klunsen av Per Backman handlar om den lilla hunden med samma namn som är missnöjd med sig själv, och konstant önskar att han var något mer. Gräset är alltid grönare på andra sidan, och viljan att ha vad andra djur har tar över och gör honom till en väldigt annorlunda och konstigt varelse! Vad händer då när han träffar en annan Kluns?

Det prisbelönta teaterkompaniet Awake Projects gestaltar teatraliskt den fina berättelsen om Klunsen, och ger den ett nytt liv i teaterns värld för de allra minsta. De två skådespelarna Hanna Björck och Maria Sendow använder sig av målande berättarteknik och väl utarbetat, fysiskt dockteaterspel, för att ge barnen en teaterupplevelse utöver det vanliga.

En dockteaterförestälning av Awake Projects. För barn 3 - 6 år. Speltid c:a 30 min. Gratisbiljetter hämtas på biblioteket från och med lördag 5 februari.

Obs! Begränsat antal platser. Evenemanget är preliminärt och kan komma att ställas in, beroende på smittläget och aktuella restriktioner. 

Fler evenemang här

Evenemang datum

  • feb 19
    Kungsör
    11:00 - 11:30

Kontaktinformation

Arrangör: Kungsörs bibliotek
Adress: 736 63, Kungsör
Telefon: +46 022-76 00 21