Samarbetspartners

För dig som driver turistverksamhet i Västmanland finns flera möjligheter att utveckla din verksamhet och vässa din kompetens.

 

DIN KOMMUN

Vänd dig till din kommunala turismorganisation eller näringslivskontor för att fråga vad de erbjuder. 

 

LÄNSSTYRELSEN VÄSTMANLAND
Länsstyrelsen kan bland annat hjälpa till med frågor om naturområden och kulturminnen. De erbjuder också kompetensutveckling och rådgivning samt projektstöd till samarbeten för nya jobb på landsbygden. Läs mer på deras webbplats. 

 

REGION VÄSTMANLAND
Västmanland Turism är en del av Region Västmanland som erbjuder bland annat bidrag till tillväxtskapande investeringar i länets små och medelstora företag. Regionen kan även medfinansiera projekt som följer regeringens nationella strategi för regional tillväxt och innovationskraft 2014-2020. Läs mer på deras webbplats.

 

VERKSAMT.SE
På verksamt.se samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster för att underlätta för dig som ska starta eller driver företag. Här kan du som bor i Västmanland få en samlad bild över regionens stöd och aktuella händelser för dig som driver eller vill starta företag. Läs mer på webbplatsen.

 

VISIT SWEDEN
VisitSweden har i uppdrag att marknadsföra Sverige som destination och som varumärke. De erbjuder information om målgrupper, trender och annat matnyttigt som man kan nå på deras lärplattform. För att ta del av den måste du registrera dig, men det kostar ingenting. Lärplattformen finns här